Jakelujuniorit Oy

Teemme luotettavasti, avoimesti ja tavoitteellisesti yhteistyötä asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja henkilöstömme kanssa.

 

SSM työllistää tuhansia suomalaisia

Tuottamamme palvelu, koko tuotantoketju, työllistää suoraan tuhansia suomalaisia. Lehtien, mainosten ja tiedotteiden jakelutoiminta on osa tuotantoketjua, joka työllistää merkittävän määrän metsäteollisuuden, graafisen alan, logistiikan ja kierrätysteollisuuden ammattilaisia. 

Jakaja on tärkein lenkki   -nuoret, eläkeläiset, maahanmuuttajat

SSM Suomen Suoramainonta  -ketju tarjoaa nuorille ja työmarkkinoille tuleville osa-aikaisen sekä itsenäisen työtehtävän kodin lähistöllä. Meidän kanssamme nuori voi kartuttaa työkokemusta ja kerryttää henkilökohtaisia näyttöjä työssä onnistumisesta. Tarjoamamme työ opettaa itsenäiseen työskentelyyn ja kantamaan vastuuta omasta tekemisestä, mikä tukee nuoren kasvua itsenäisyyteen, sekä tarjoaa arvokasta oppia tulevia työtehtäviä varten. Olemme toivottaneet osa-aikaisten työntekijöidemme liikkuvaan joukkoon mukaan myös aktiivisia eläkeläisiä. Osa-aikainen ja kevyt jakelutyömme tarjoaa ensikosketuksen suomalaiseen työelämään sekä kulttuuriin myös monelle maahanmuuttajalle sekä vaihto-oppilaille!

Jakaja on ketjumme tärkein lenkki ja voimavaramme. Arvostamme työntekijöidemme ammattitaitoa ja ongelmanratkaisukykyä.

Lue lisää tarjoamistamme työmahdollisuuksista jakajaksi.fi sivuiltamme.

Mukana yhteiskunnan hyvinvoinnin tukemisessa

Haluamme tehdä osamme yhteiskuntamme hyvinvoinnin lisäämiseksi, ja olemme vuosittain mukana erilaisissa hyväntekeväisyyskampanjoissa mm. Aseman Lapset ry ja Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan toiminta.